אני אעזור לכם
האם מה שהיה נכון לנו אתמול הוא גם מה שנכון לנו מחר? כאשר אנחנו עם היד על הדופק, מדייקים איפה שצריך, משמרים, וכמובן תמיד משדרגים, השמיים הם הגבול.
תהליכי המיפוי, האופטימיזציה, הבקרה והשימור שלי יסייעו לתהליכי השירות של שלכם להבטיח כי העסק שלכם יישאר יעיל ויידע להגיב לצרכים המשתנים והמתפתחים של השוק ושל הלקוחות שלכם.
להלן פירוט של שלבי התהליכים:
על ידי ביצוע כל השלבים בתהליך המיועד ותוך כדי ליווי מקצועי תוכלו ליצור תהליך ייעוץ מקיף שלא רק שימפה ויבצע אופטימיזציה של התהלי השירות שלכם, אלא גם יבטיח ששיפורים אלו יהיו במעקב מתמיד ויישמרו להצלחות ארוכות טווח.
אני מאמין שליווי אישי ומקצועי הוא המפתח להצלחה.
אני בטוח שאוכל לסייע לכם לשדרג את תהליכי השירות שלכם ולשפר את איכות שירות הלקוחות שלכם באופן משמעותי.
יש מצבים בהם לשדרג את רמת איכות השירות בעסק יש צורך בארגון מחדש ושינוי מהותי בכל הארגון אבל יש גם מצבים בהם גם שינוי קטן בתפיסה או דיוק נקודתי של תהליך כזה או אחר יכול לכולל שינוי משמעותי ולשפר את תפעול החברה ואת שביעות רצון הלקוחות משירות שניתן להם.
אם אתם מחפשים דרך לשדרג את איכות שירות הלקוחות שלכם באופן אישי וממוקד שירותי היעוץ וליווי האישי לתהליכי שירות מיועדים לכם!
בשנים האחרונות נדמה כי האסטרטגיה העסקית עוברת טרנספורמציה והמושג/ראיון/ קונספט שנקרא "חווית לקוח" משתלט על השיח והמיקוד העסקי. בנוסף, תופעת הבינה המלאכותית מתפשטת במהרה ותופסת נתח משמעותי בתהליכי חווית הלקוח. עם זאת, נדמה כי הבנת החשיבות וההשקעה במרכיב הכי קריטי בתוך חווית הלקוח הכללית, מרכיב השירות, נדחק הצידה. ההשקעה באיכות השירות יורדת והיחס האישי והאנושי הופך לטכני וחסר רגישות. הרצון לבידול באמצעות חווית לקוח מרהיבה לא יכולה להזניח את מרכיב חווית שירות עצמה, כי בלי איכות שירות מנצחת כל השאר כבר לא משנה. .
בהרצאות שלי אני מדבר על חשיבותה של מרכיב חווית השירות בתוך חווית הלקוח עצמה, על החשיבות בלשמר את מרכיב השירות האנושי בתוך המהפכה של הבינה האנושית וסוקר את מצב איכות השירות בישראל המצוי מול הרצוי
הרצאה קומית/טרגית המדגישה את מקומו וחשיבותו של המרכיב האנושי, "הבינה האנושית", בעולם בו נדמה כי ה-AI הולך להשתלט על מרכיבי השירות כולם.
הרצאה הסוקרת את הסטטוס איכות השירות של הארגון, משווה אותה למתחרים בשוק ונותנת המלצות ודגשים לשיפור. ההרצאה תתבסס על נתונים שהתקבלו מהארגון כגון משובים פנימיים וחיצוניים, מידע קיים וכד'.